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Food polymers, gels and colloids : based on the proceedings on an international symposium ... at Norwich from 28th - 30th March 1990
Special publication / The Royal Society of Chemistry : 82
(
Alle Bände
)
Dickinson, Eric
[Herausgeber]
1991
Signatur:
RSE6001
Details
Autor(en) / Beteiligte
Dickinson, Eric
[Herausgeber]
Titel
Food polymers, gels and colloids : based on the proceedings on an international symposium ... at Norwich from 28th - 30th March 1990
Ist Teil von
Special publication / The Royal Society of Chemistry : 82
(
Alle Bände
)
Ort / Verlag
London
Erscheinungsjahr
1991
Sprache
–
Identifikatoren
ISBN: 0851866573
OCLC-Nummer: 1072522755, 1072522755
Titel-ID: 990005592170106463
Format
XI, 575 S.: Ill., graph. Darst.
Systemstelle
RSI
,
RSE
Schlagworte
Lebensmittelindustrie
,
Biopolymere
,
Gel
,
Kolloid
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