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McCance and Widdowson's The composition of foods. Suppl. 2. Vegetable dishes / B. Holland, A. A. Welch and D. H. Buss
McCance and Widdowson's The composition of foods
(
Alle Bände
)
McCance, Robert A
Paul, A. A
Holland, Bridie
1992
Signatur:
RRZ1523(5)-S,2
Details
Autor(en) / Beteiligte
McCance, Robert A
Paul, A. A
Holland, Bridie
Titel
McCance and Widdowson's The composition of foods. Suppl. 2. Vegetable dishes / B. Holland, A. A. Welch and D. H. Buss
Ist Teil von
McCance and Widdowson's The composition of foods
(
Alle Bände
)
Ort / Verlag
London : H.M.S.O.
Erscheinungsjahr
1992
Sprache
–
Identifikatoren
ISBN: 0851863965
OCLC-Nummer: 311793029, 311793029
Titel-ID: 990006045360106463
Format
VIII, 242 S.
Systemstelle
RRZ
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