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Food constituents and oral health : current status and future prospects
Woodhead Publishing in food science, technology and nutrition
Wilson, Michael
[Herausgeber]
2009
Signatur:
RSB1331
Details
Autor(en) / Beteiligte
Wilson, Michael
[Herausgeber]
Titel
Food constituents and oral health : current status and future prospects
Ist Teil von
Woodhead Publishing in food science, technology and nutrition
Ort / Verlag
Boca Raton [u.a.] : CRC Press [u.a.]
Erscheinungsjahr
2009
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Inhaltsverzeichnis
Sprache
Englisch
Identifikatoren
ISBN: 9781845694180, 9781439804308
OCLC-Nummer: 636323341, 636323341
Titel-ID: 990012576340106463
Format
XXII, 543 S. : Ill., graph. Darst.
Systemstelle
RSB
Schlagworte
Oral Health
,
Food Microbiology
,
Diet, Cariogenic
,
Nutritional Physiological Phenomena
,
Tooth Diseases / diet therapy
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