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BibTeX
Global safety of fresh produce : a handbook of best practice, innovative commercial solutions and case studies
Woodhead publishing series in food science, technology and nutrition : 260
(
Alle Bände
)
Hoorfar, J
[Herausgeber]
2014
Signatur:
RSB1349
Details
Autor(en) / Beteiligte
Hoorfar, J
[Herausgeber]
Titel
Global safety of fresh produce : a handbook of best practice, innovative commercial solutions and case studies
Ist Teil von
Woodhead publishing series in food science, technology and nutrition : 260
(
Alle Bände
)
Ort / Verlag
Cambridge [u.a.] : Woodhead Publ.
Erscheinungsjahr
2014
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Inhaltsverzeichnis
Beschreibungen/Notizen
Includes bibliographical references and index
Sprache
Englisch
Identifikatoren
ISBN: 9781782420187, 9781782420279
OCLC-Nummer: 1073419728, 1073419728
Titel-ID: 990018169350106463
Format
XXXVI, 436 S. : Ill., graph. Darst.
Systemstelle
RSB
Schlagworte
Agricultural processing
,
Farm produce
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