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Handbook of molecular gastronomy : scientific foundations, educational practices, and culinary applications
Burke, Róisín
[Herausgeber]
Kelly, Alan L
[Herausgeber]
Lavelle, Christophe
[Herausgeber]
This vo Kientza, Hervé
[Herausgeber]
First edition, 2021
Signatur:
RRS2700
Details
Autor(en) / Beteiligte
Burke, Róisín
[Herausgeber]
Kelly, Alan L
[Herausgeber]
Lavelle, Christophe
[Herausgeber]
This vo Kientza, Hervé
[Herausgeber]
Titel
Handbook of molecular gastronomy : scientific foundations, educational practices, and culinary applications
Auflage
First edition
Ort / Verlag
Boca Raton; London ; New York : CRC Press
Erscheinungsjahr
2021
Sprache
Englisch
Identifikatoren
ISBN: 9781466594784, 9780367741617
OCLC-Nummer: 1310253073, 1310253073
Titel-ID: 9925069966706463
Format
xxiv, 867 Seiten; Illustrationen, Diagramme
Systemstelle
RRS
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