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Food in antiquity
1995
Signatur: MKG1313



Quelques cafés italiens
2001
Signatur: K2287

Collected works
2003-

Food and feast in medieval England
1993
Signatur: LWNY1018




A counterblaste to tobacco
The English experience : 181 (Alle Bände)
[Repr. der Ausg.] London, 1604, 1969
Signatur: M57612


Mythos: The Princeton/Bollingen series in world mythology, European philosophy and the human sciences, Princeton paperbacks : Mythology
[2. ed., with a new afterword by the author], 1. Princeton paperback print, 1994
Signatur: LBGY1041(2)-EN

Salz Macht Geschichte
Veröffentlichungen zur bayerischen Geschichte und Kultur : ...
1995-



Materializing culture
2001
Signatur: MKG1494



The culture of food
Making of Europe
1994
Signatur: KYTN1003-EN


Fresh : a perishable history
1. Harvard Univ. Press paperback ed, 2010
Signatur: MKG1630

Bibliothèque des histoires
Nouv. ed. augm. d'une postface de l'auteur, 1989
Signatur: M38720


Food and cultural studies
Studies in consumption and markets
2004
Signatur: MKG1525

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SpracheDeutsch
SchlagwortSalzgewinnung