Sie befinden Sich nicht im Netzwerk der Universität Paderborn. Der Zugriff auf elektronische Ressourcen ist gegebenenfalls nur via VPN oder Shibboleth (DFN-AAI) möglich. mehr Informationen...


Handbook of food preservation
Food science and technology : 167
Third edition, 2020
Signatur: RSE6341(3)




Second edition, [2019]
Signatur: RRT5191(2)


Handbook of brewing
Food science and technology
Third Edition, 2017
Signatur: RSQ1191(3)








The classical cookbook
Revised edition, second printing, 2012
Signatur: RRW1891

Digital food cultures
Critical food studies
2020
Signatur: RRW1890

Personalized nutrition and lifestyle medicine for healthcare practitioners
2021
Signatur: RRQ1870




The medieval cookbook
Second edition, revised edition, fourth printing, 2012
Signatur: M66693

Human nutrition
Thirteenth edition, © 2017
Signatur: RRQ1748(13)

11. ed, 2014
Signatur: RRT3606(11)
Aktive Filter
SpracheEnglisch
Suchergebnisse filtern
Filter anzeigen
Erscheinungsform
Erscheinungsjahr
n.n
n.n
Systemstelle