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Food allergy and food intolerance : nutritional aspects and development ; Scheveningen, June 6 - 9, 1990 ; 20 tables
... Symposium of the Group of European Nutritionists : 28
(
Alle Bände
),
Bibliotheca nutritio et dieta : 48
(
Alle Bände
)
Somogyi, Johann Carl
[Herausgeber]
1991
Signatur:
RRR2781
Details
Autor(en) / Beteiligte
Somogyi, Johann Carl
[Herausgeber]
Titel
Food allergy and food intolerance : nutritional aspects and development ; Scheveningen, June 6 - 9, 1990 ; 20 tables
Ist Teil von
... Symposium of the Group of European Nutritionists : 28
(
Alle Bände
)
Bibliotheca nutritio et dieta : 48
(
Alle Bände
)
Ort / Verlag
Basel [u.a.] : Karger
Erscheinungsjahr
1991
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Inhaltsverzeichnis
Sprache
–
Identifikatoren
ISBN: 3805553633
OCLC-Nummer: 311621316, 311621316
Titel-ID: 990005728780106463
Format
VIII, 164 S. : Ill., graph. Darst.
Systemstelle
RRR
Schlagworte
Lebensmittelallergie
,
Lebensmittel
,
Unverträglichkeit
,
Food Additives / adverse effects / congresses
,
Food Hypersensitivity / congresses
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